NEW: WHO guidance on how to prevent the spread of #COVID19 in a workplace to protect your customers, contractors and employeeshttps://t.co/Du86YZYvxd#coronavirus pic.twitter.com/HJ8JYu2JLr
— World Health Organization (WHO) (@WHO) February 28, 2020
作業環境の準備
- 職場を清潔で衛生的に保つ
- 手洗いの徹底を推進する
- 良好な呼吸衛生を促進する
- 出張の前に国内旅行のアドバイスを聞きます
- 病気の人は家にいるようにアドバイスしてください
コロナウイルス感染のリスクを減らします
- アルコールベースの手の摩擦または石鹸と水を使用して頻繁に手をきれいにする
- 咳やくしゃみをするときに、肘を曲げて口と鼻を覆うかティッシュを使う-ティッシュはすぐに捨てて手を洗う
- 発熱や咳がある人との密接な接触を避ける
自分自身と他人を病気から守る
手を洗いなさい
・ 咳やくしゃみをした後に
・ 病人の世話をするとき
・ 調理の前、調理中、調理後
・ 食べる前に
・ トイレ使用後
・ 手が目で見て汚れているときに
・ 動物や動物の排泄物を扱った後に
"There are 10 basic things that you should know.
1⃣clean your 👐 regularly with an alcohol-based hand rub, or wash them with 🧼 & 💧.
Touching your face after touching contaminated surfaces or sick people is one of the ways the #coronavirus can be transmitted"-@DrTedros pic.twitter.com/Ty8J0zoGKS
— World Health Organization (WHO) (@WHO) February 28, 2020